måndag, december 17

..


Har precis ätit mina äggvitor och mitt ris. Det är konstigt för jag tröttnar ALDRIG på denna delikata maträtt haha, trots att den intas minst två gånger dagligen. Nu e det snart dags för ett benpass & det e NAJS.. Hinner jag så kommer rapport om passet under kvällen


Ha en fortsatt skön eftermiddag // Johanna

4 kommentarer:

Anonym sa...

Får man fråga hur du tillagar det? Steker ris och äggvita tillsammans eller? På bilden ser det ut som det är ngn kalkon el skinka med i "röran" också? :) Såg gott ut iaf..

Johanna sa...

Det är såååå gott det lovar jag.. Det är lite olika hur jag tillagar det, men oftast steker jag ägg och liet lök ihop och blandar sedan i riset i pannan eller så kör jag det var för sig. Det blir kanongott =)....

Anonym sa...

Ah okej :) Men är det bara protein från äggvitan i rätten då? Äter du inget kalkon el så till? Fan vad roligt att du börjat blogga. Kommer kika in här varje dag!

Johanna sa...

Anonym: Vad kul att du tänker följa mig =)

Bara från äggvitan men äter ganska många ägg åt gången så det räcker gott o väl..men visst kan man ha skinka o kalkon med. Men när jag går på diet och har en limit på hur mycket jag får äta så föredrar jag att äta det i form av ägg eftersom jag tycker det mättar bättre.