torsdag, april 24

Vilse i den mystiska vattenvärlden..

Vaknade imorse och kände mig aningen piggare och fräschare än dom senaste dagarna. Tvekade lite innan jag smög fram till spegeln för att kolla formen.. MAGRUTORNA va tillbaka och markeringarna i benen likaså JIPPIIIIII. Lite frågande undrade jag hur detta hade gått till över bara en natt, till svar fick jag att de bara hade gått vilse i vattenvärlden haha. Tänk vad lite vatten kan göra för psyket!! Upp på vågen som visade 1 kg mindre än igår så nu ligger vikten på 52,3kg GÖTT. Oj oj nu e jag tillbaka & min form ska bli grym till loaded och äntligen tror jag på det själv också. Ringde såklart coachen som drog en lättnandes suck "Äntligen slut på allt gnäll och elände".

Svävade på moln genom hela morgonpromenaden med solen skinandes och en form som känns nära målet nu. Fan vad bra jag mår idag =).. Men fyyyy vilka dagar jag haft det va inte långt ifrån att jag gav upp men nu e jag tillbaka starkare än någonsin. Idag e det bröst/triceps & vader på schemat och jag känner att det kommer att bli ett grymmepass hehe.


Fredag imorgon och bara en dag till höjning av kolisar ska bli gott att se vad som händer med formen efter det.

Nu e det egentligen dags att plugga lite så I´ll better give it a try
Ha en bra dag i solen och ät INTE för mycket glass, om ett par veckor väntar beachen =)

// Johanna

7 kommentarer:

Anonym sa...

Är detta fortfarande en blogg om MTGP ?? Kanske ska ändra

;)

Johanna sa...

Anonym: Done..Tur att jag har dig som håller koll på uppdateringarna haha..

Lou sa...

Så glad för din skull, kan riktigt känna och uppleva din ågren över formen...fast jag inte hunne tävlingsdebutera...så ...
Tycker du är in i h-vete duktig och håller tummar två, hårt att kroppen din är med dig hela vägen till bästa formen inför Loaded:)
Vänligen/Lo

Johanna sa...

Lo Waldemar: Tack så mycket ja det känns helt underbart måste jag säga det går inte att beskriva. Men än e jag inte där det e en ganska lång bit kvar innan formen e toppad men till nästa lördag så ska den förhoppningsvis va där =).. I´m a fighter hehe
KRAM

Anonym sa...

Vad ska man säga...?
Nu är du en fighter...för några dagar sedan skulle du ge upp. Tur att det är en som är lugn i det här teamet.
Fast vilken lättnad när även du tror på "Ditt livs form på Loaded".
Tror det kommer att gå riktigt bra och se väldigt bra ut!
Trots allt så kämpar du på bra med bara 50g kolhydrater/dag, nästa vecka så sänker vi till 20g och du börjar redan se ljuset i tunneln...
I´m impressed!

Johanna sa...

Jonas Lundberg: Du vet att jag innerst inne e en fighter aight... Ja 50 gram om dan e inte mycket men formen blir ju bättre så det e väl klart att jag överlever. Och 20gram om dan kommer att bli ännu bättre du vet att jag älskar alla sänkningar haha, som jag tjatat om att vi ska sänka mitt fett men ICKE här ger du dig inte och det ska jag nog va glad för =)..

Japp formen ska bli bättre än sist det har jag gett mig fan på nu så det finns inget annat och det e kommer att bli din uppgift att se till att det blir så. Men du känn ingen press haha. Och med min nya baddräkt och "ny" poseringsstil kommer det nog att bli bra hoppas jag.. Vi hoppas på bra domare som älskar mig hehe. Så med ett stort leende, en grym form och ett självförtroende som e på topp ska jag entra scenen på Loaded JAG KOMMER ATT STRÅLA det lovar jag. Nu e det nära =)

Anonym sa...

Vilken kovändning...
Det är ju ändå 8 dagar kvar och du vet precis som jag att toppformen inte kommer förrän nästa lördag.
Här är det ingen som är klar förrän det är klart!