måndag, april 21

Tankar inför loaded dag 2



Jaha eftersom jag nu har fått mycket stränga direktiv av coachen att uppdatera min blogg VAR DAG fram till tävlingen så får jag väl göra det.

Vi börjar med formen som fortfarande e kass, antagligen för att jag e hyfsat tom (trots lördagens påfyllning..??!!) och trycklös. Jag har inte vågat väga mig än. Jag försöker intala mig själv att jag håller en massa vatten vilket resulterar i dålig form.. Särskilt stark e jag minsann inte heller men jag klarade iallafall chins med en 5kg vikt runt midjan yehoooo. Rygg, biceps mage blev dagens pass. Gick hyfsat bra faktiskt. Nu e det äggvitor o lite sallad sen väntar ännu ett cardiopass (dagens tredje).

Fick mail från Norge att min baddräkt skulle skickas imorgon =) så nu blev jag allt lite gladare. Får bara hoppas att formen hinner infinna sig till tävlingen som nu e om 11 dagar *ihhh*.. Men jag ska försöka att va lite gladare imorgon när jag skriver (om det nu e möjligt)..

//Johanna

9 kommentarer:

Lina Sirén sa...

Jag vet att det är svårt att ignorera formen och känslan av att inte vara nöjd, men försök att inte tänka så mycket på det. För mig ser det alltid ut som skit ända tills jag tömmer mig så det är bara att förvänta sig att det är då det börjar likna något ;o) Det är ju ändå bara tävlingsdagen som räknas!

Käääämpa nu sista lilla biten gumman! Vet är det är pissjobbigt för dig nu, men snart är det dags för lite vila, tömning och laddning, sen får du glänsa uppe på scenen igen!!

Kram på dig!

Johanna sa...

Lina Johansson: Tack gumman du e för söt. Ja nu e det fan riktigt jävla jobbigt, både kroppsligt och mentalt. Det sliter hårt att köra två tävlingar så tätt. Men jag hoppas att det e värt allt slit. Din dräkt e förresten på väg =) tack för all hjälp.
KRAM

Anonym sa...

Antar att bilderna är tagna på sista tömningsdagen före MTGP...bilderna ser jättebra ut, men kanske inte bästa dagen eller ljuset för att visa formen ifrån den bästa sidan.
Du kommer att se hyfsad ut på söndag efter en sansad fyllnadsdag, sedan får du vänta till torsdag innan det börjar ta sig.
På fredag blir det ökad fyllning och muskler och ådror börjar poppa fram...för att slutligen på tävlingsdagen...så kommer du att vara i ditt livs form...I promise you!
Litar du på mig?

Anonym sa...

PS. Fick ett svagt minne att någon sa att formen var helt kass den här dagen, om detta är helt kass, så vill jag också vara i helt kass form!

Johanna sa...

Jonas Lundberg: Hihi japp sista tömningsdan o då var jag ju inte som bäst om man säger så.. Men hade jag sett ut så nu hade jag fakiskt varit överlycklig.

Klart att jag litar på dig det vet du =).. De blev bra sist så jag får försöka ta mitt förnuft tillfånga o lugna ner mig och vänta på resultaten som kommer att komma när jag börjar släppa allt överflödigt vatten.

Så nu e dagens sista cardiopass också avslutat SKÖNT. Nu e de snart dags för ännu fler äggvitor o sallad *mums*

Anonym sa...

Hej Svejs! Tänkte bara fråga hur mkt cardio du kör under en vecka?

Mvh

Sophia

Johanna sa...

Sophia: Det beror på vilken fas jag är i. Nu med två veckor kvar till tävling kör jag 90 min lågintensiv cardio varje dag. Men som förra veckan körde jag 2 timmar varje dag (förutom på lördagar då jag endast har 1 timmes promenad).
Mvh

Lou sa...

Aj aj är det så att tävla, hmmm vet inte om jag vågar, he he
Har planer på att testa vingarna, men då i AF...detta verkar bli först nästa år då jag nyligen op en Axel...men BF finn ju alltid:)
Hur som helst tycker jag du är så d-la duktig som kämpar på och inte konstigt det tar på humör , du lever ju praktist taget på luft!?!
Kämpa på/ Lycka till Kramar inför Loaded Cup
Lo

Fia sa...

Kämpa på nu tjejen! Bit ihop o tänk bara positiva tankar (jag vet det är inte alls lätt....) :D

Jag tror på dig! *KRAM*