måndag, juli 14

Tylösand


Då va man hemma igen efter en sjukt galen & rolig helg i Tylösand. Uppdatering om diverse upplevelser kommer ikväll haha.... I fredags bar det av till Halmstad med diverse olika outfits och lika mycket färdkost (det hör faktiskt till kom Viveca o jag fram till).. Väl framme i Halmstad tog det oss nog 40 mn innan vi hittade till stället där vi skulle bo.. Vi hamnade på ett mysigt pensionat inte långt från tävlingsplatsen (dock inte gångavstånd). Fredagen ägnade vi åt att äta grillad kyckling & en hel del godis eller rättare sagt jag ägnade kvällen åt detta. Seth som var aningen nojjig för invägningen luktade mest på maten.
Lördagmorgon bar det av till tävlingsplatsen för att väga in och Seth klarade sin viktgräns. Rallyfart tillbaka till vårt pensionat föär att inta den klassiska hotellfrullen. Nybakta bullar, fil o flingor *MUMS*. Vi kastade i oss frukosten eftersom det var möte 20 min senare.
10:00 var tävlingen igång och först ut va tjejerna. Solen sken, stämningen bland publiken var på topp. Vi var ju ett helt gäng nere från skåne som kom för att kolla på tävlingen. Ett par dopp hanns med under dagen i pauserna mellan grenarna..
Senare på kvällen var det dags föer grillbuffé och dricka. Alla samlades på vårt pensionat där det bjöds på mat. Matintaget var inte särskilt stort men däremot drickintaget blev det desto mer av. Vi hade askul hela kvällen och det bjöds på diverse partytrick och världsförsök haha.. Senare på kvällen begav vi oss till Tylösandshotellet grymt kul ställe..
Söndagmorgon=bultande huvudvärk o lite lätt yr haha (man mår som man förtjänar). Vi satte i oss frukosten och sen begav alla sig till stranden för att vila upp sig och vänta på att någon skulle bli körduglig =)
Detta var den absolut bästa helgen på länge. Vi träffade så sjukt mycket roligt folk och alla va på topp måste jag säga..

3 kommentarer:

Jossan sa...

Fina ni är tillsammans!!=)
Ha en fin kväll!

Johanna sa...

Jossan: Tack vännen vi kan ibland haha

Jossan sa...

Knäpp du är;p hi hi